Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката

...
Предлагаме ви седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката
Коментари Харесай

Груба подигравка с родни звезди

Предлагаме ви седмичните  мнения на лорд Евгени Минчев за рубриката " ТелеГАФ “ на в. " Телеграф “.

Икебаната не е Бийбър, да се носи като леха

Деян Неделчев е обаятелен в тази жилетка, наподобяваща лехи с холандски лалета. Много добър избор в случай че е тръгнал в планината, само че тъй като знам, че фотографията е от частно празненство, то настроението ми последователно се променя. Тоест- ядосан съм на Деян, че не е запокитил някъде този естетически спорен усет, с който ни се появява от години. Може би жилетката, сама по себе си и на някой с типажа на Джъстин Бийбър би отивала. Но компанията и е усложнена от цветен шал, някаква горчичена риза, пуловер, с цвета бузите на дядо Коледа, някакъв панталон, който може да мине за продъжение на ризата. До него, Жана Бергендорф е избрала семпла рокличка, с която бих влезнал в свада, в случай че можеше да приказва. Палтенцето и то е с тип на окаяно, може пък да е сако, което още повече не бих одобрил. Иска ми се да кажа и някоя добра дума, по тази причина дано похваля картината зад тила им.

 Мария облечена в блажна багра?

Прекрасен Даниел Спасов, облечен в  част от доста остарял северняшки костюм. За задачата на тази истинска дреха са използани единствено шевиците, които са пришити на нов плат. Спазена е остарялата традиция на мъжкия северняшки костюм, по- скоро този от северозападна България. Новото е, че е изработен като актуален костюм, само че детайлите са остарели и оргинални. Този жанр прилича на дизайнера  Васил Петрийски, само че осъществяването е на различен създател. Допада ми геометрически вярното систематизиране на шевиците и оня абзац от тях, малко над обувките. Даниел Спасов, като легенда в националното пеене се явява естетически бранител и страж на българския фолклор, за което получава тази хвалба.

Мегз плисва алено в лицето ни

" Уважаеми пасажери, апелирам затегнете коланите... “ Това ми се причува, до момента в който съцерцавам госпожа Мегз, облечена по автентичен случай на стюардеса. Авиолиниите ни в действителност биха имали потребност от възобновяване на униформите си, по тази причина Мегз може да се възползва от опцията. След като светлинните сигнали за коланите угаснат, виждам, че тя въобще няма колан. На сходно сако би отивала една голяма сребриста тока, по този начин погледа би изпуснал гледката на тази шапка. Или най-малко би се разсеял краткотрайно. Човек би трябвало да има огромно сърце за модата а това, което е сложила в деколтето си е напряко джунджурия.

Азис с щайга на китката? Галена- с трафопост?

В една и съща... галенова лаборатория ли е добиван черния цвят на Галена и Азис, че ми се вие цвят от естетически дефицит тук. Никакво въображение, което да изтъкне звездния статут на изпълнителите. Никакви пайети, никакво розово, неявяване на всякаква сценичност. Няма тръпка в избора на черното, тое е затъмнило даже красивото лице на Галена. Чудя се каква е тази щайга на китката на Азис, то било часовник. Бива ли човек да носи градския часовник на китката си, то от там може да идва израза мека китка. Тоест, омеква ти китката, като носиш такива големи часовници. Обеците на Галена, галено мога да нарека трафопост, тъй като в случай че те не създават ток или са част от техническото и съоръжение за сцена, нямат място там.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР